Без категорії
Подобається

Руйнівні втрати ворога! Російський “Алігатор” – все! Українські десантники попрацювали на славу!

24/06/2022
Руйнівні втрати ворога! Російський “Алігатор” – все! Українські десантники попрацювали на славу!

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал. Ставайте спонсорами на ютубі – кнопка та посилання під відео.

Надзвичайно результативним в плані ліквідації ворожої техніки видалась доба 23 червня. Десантно-штурмовими та артилерійськими підрозділами Львівської бригади ДШВ було знищено два БТРа і дві БМД противника. Проте, головним бойовим досягненням того дня, – стало знищення силами протиповітряної оборони російського розвідувально-ударного вертольота Ка-52 "Алігатор" на східному напрямку, вартістю $16 млн. 

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Ворожу ціль знизив стрілець-зенітник. Він розповів, що приблизно у восьмій годині ранку в небі з’явилося три ворожі вертольота Ка-52, які, ймовірно, проводили авіарозвідку. Ракета десантника з ПЗРК "Ігла" влучила у "вертушку".

Також 23 червня штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м завдали потужних авіаційних ударів по окупаційних військах та центрах логістики. Про це повідомило Командування повітряних сил ЗСУ. 

Зазначається, що ударів завдали на північно-східному напрямку.

Ударні групи уразили склад боєприпасів, до тридцяти бойових броньованих машин ворога, живу силу, а також пункт ремонту та відновлення бойової техніки.

Наші ЗСУ вправно вирішують справу з російськими “Алігаторами”, так на початку червня, 128-ма окрема гірничо-штурмова Закарпатська бригада знищила бойовий гелікоптер РФ Ка-52 "Алігатор" пострілом із ПЗРК.

Зазаначимо, що бойовий гелікоптер Ка-52 "Алігатор" є командирською машиною. Випускається з 2008 року, має на озброєнні гарматну установку з лазерною системою наведення, протитанковий ракетний комплекс, авіабомби та іншу зброю.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм-канал та сторінки інстаграм та фейсбук. Посилання в описі до відео. Почуємося.


                         



Коментарі