Бунти на Донеччині! Окупанти викрадають людей з вулиці й відправляють на війну! Нелюдські умови мобілізованих!

18/03/2022
Бунти на Донеччині! Окупанти викрадають людей з вулиці й відправляють на війну! Нелюдські умови мобілізованих!

Політика. Гроші. Скандали. Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш телеграм-канал – і поширюйте наше відео. Також у зв’язку з постійними атаками підписуйтесь на наш резервний Ютуб-канал – посилання в описі. Кожен може допомогти армії, посилання на фонди підтримки ЗСУ – в описі під відео

 

За інформацією 24 каналу на території так званих “ЛНР” та”ДНР” розпочалась мобілізація. Російські окупанти примусово мобілізували до складу своїх військ понад 20 тисяч чоловіків. Загрібали як молодиків, які просто вийшли до магазину, так і працівників критично значущих підприємств та шахт. Розвідка додає, що терористи Озброєні терористи хапали чоловіків та навіть підлітків, примусово саджали до автобусів та вантажівок і відправляли у невідомому напрямку.
 

Крім того, зв’язку із сім’ями у мобілізованих немає. Єдине, що їм давали дозвіл на один телефонний дзвінок до рідних, після чого забирали у них мобільні. Під загрозою розстрілу терористи забороняли розповідати про умови проживання та відсутність хоча б якоїсь підготовки.
 

Додамо, що розвідка повідомила про умови перебування мобілізованих та ставлення російських окупантів до них. Рашисти вважають кожного, хто проживає на території Донбасу та Криму зрадниками, й військова служба — це спосіб “захищати батьківщину”.

Ось ще більше подробиць, які опублікував 24 канал.

  • Тримали чоловіків у холодних великих приміщеннях без води та їжі. Загарбники називали ці будівлі центрами перебування мобілізованих, тримали там кожного в середньому три доби, після чого рапортували керівництву про "завершення підготовки особового складу".
    Після цього нелюди роздавали по одному протермінованому сухпайку на двох та відправляли у пункти дислокації. Здебільшого – на Харківський та Херсонський напрямки.

  • Переважну більшість мобілізованих до війська ЗС РФ одразу кидали у бій, між колонами російських спецпризначенців. Військові останньої з колон працювали загородзагоном та розстрілювали тих, хто втікав.

  • Крім того, мобілізованих на окупованих територіях змушували йти першими полями, які, за даними командування загарбників, є замінованими. Також їх розміщували на таких позиціях, які слугували фактично приманкою для української артилерії.

  • Приблизно таке ж саме ставлення терористична армія Росії демонструє й до зрадників України з Криму. Командири підрозділів кажуть, що жителі Донбасу та Криму є "хохлами" та боягузами, а росіяни буцімто не мають гинути та робити всю роботу за них.

 

До слова, терористи обіцяли жінкам та матерям чоловіків, які загинули під час “захисту батьківщини”, виплату компенсацій, перемогу та швидке повернення додому. Однак жодна із цих обіцянок не була виконана.

Інформація від розвідки стосовно повернення тіл загиблих людей.

Очільники армії загарбників наказали своїм підлеглим забезпечити повернення на окуповані території Луганщини та Донеччини не більше 20% тіл загиблих. Навіть у цьому випадку у перший тиждень війни у міста Донбасу приїхали десятки трун. Майже у кожному місті поховали щонайменше 20 чоловіків. Подібні втрати місцеві жителі сприймали достатньо болюче, ФСБшники та ГРУшники з родинами загиблих не працювали, а "влада" вирішила замість компенсацій у 5 мільйонів рублів виплачувати лише 15 тисяч (приблизно 75 доларів за місцевим курсом). Через це тіла загиблих видавати родичам на Донеччині та Луганщині практично припинили”,повідомляє розвідка.

Також, за даними розвідки, У Донецьку, за попередніми даними, у доменних печах ДМЗ спалили щонайменше 1,5 тисячі осіб. А ті родини, яким все ж передали тіла загиблих, були вимушені ховати їх за власний кошт.

Така ситуація змусила багатьох жінок вийти на акцію протесту біля донецької ОДА. Однак загарбники влаштували спектакль з нібито обстрілом центра міста "Точкою У". Крім того, у місцевих окупаційних адміністраціях попередили всіх родичів мобілізованих про те, що у випадку мітингів всіх протестуючих розстрілюватимуть "за законом воєнного часу".

 

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на наш сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, сторінки інстаграм та фейсбук. Також не забудьте підписатися на наш резервний канал. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі