Військові
Подобається

Годину тому! Вторгнення військ – Путін блефує? Брехня чи провокація: майбутнє ЛДНР

30/11/2021
Годину тому! Вторгнення військ – Путін блефує? Брехня чи провокація: майбутнє ЛДНР

На засіданні пленарної сесії "Росія кличе" , Володимир Путін заявив, що весною цього року вже говорили про ймовірне вторгнення Росії в Україну, але цього так і не сталося.

Зокрема, Президента РФ запитали, чи буде повномасштабне вторгнення Росії в Україну найближчим часом на тлі стягнення військ до кордонів.

Про можливість введення російських військ в Україну говорили ще на початку року, проте цього досі не сталося, – заявив під час виступу на інвестиційному форумі ВТБ Капітал.

 За словами президента РФ, незважаючи на попередження та прохання Росії, інфраструктура НАТО підійшла до її кордонів. Як приклад він навів системи про у Польщі та Румунії. У відповідь на це, мовляв, РФ "вимушена розпочати розробку гіперзвукової зброї". 

Справа не в тому, щоби вводити там війська, не вводити, воювати, не воювати. А річ у тому, щоб налагодити відносини: зі створення більш справедливого сталого розвитку та врахування інтересів у сфері безпеки всіх учасників міжнародної діяльності. Ось якщо ми щиро до цього прагнутимемо, то жодних загроз ніхто не відчуватиме, – заявив Володимир Путін.

Водночас президент РФ заявив, що зараз бачить загрозу для невизнаних "ЛНР" та "ДНР" з боку Збройних сил України. Крім того, Росія начебто також "занепокоєна" тим, що біля її кордонів проводять великомасштабні незаплановані навчання.

Як це було нещодавно в Чорному морі, коли за 20 км від нашого кордону літали стратегічні бомбардувальники, на борту яких знаходиться високоточна зброя і, ймовірно, ядерна зброя. Адже це все загрожує нам, — сказав Путін.

Нагадаймо, нещодавновидання Politico оприлюднило свіжі супутникові фотографії, які підтверджують повідомлення про те, що Росія знову зосереджує війська та військову техніку на кордоні з Україною. 


                         



Коментарі