Без категорії
Подобається

Родина судді Печерського суду Тетяни Ільєвої володіє будинком та дорогими позашляховиками

25/11/2021
Родина судді Печерського суду Тетяни Ільєвої володіє будинком та дорогими позашляховиками

У Тетяни Ільєвої, у кабінеті якої 20 жовтня НАБУ провело обшуки,  родина має будинок під Києвом і користується дорогими позашляховиками. Але офіційних статків у судді немає, про це повідомляє Bihus.info.

У Ільєвої є маєток у Хотянівці на 264 квадратні метри. Поруч з ним добудовують ще один будинок. У декларації судді вказано, що будівництво маєтку коштувало як двокімнатна квартира на околиці Києва – 1,8 млн грн. Але за офіційними даними на момент будівництва у Тетяни не було грошей, спочатку вона задекларувала 1 млн гривень, а вже 1,5 млн у якості подарунку від матері.

Мати Тетяни проживає у Могилів-Подільському і зі слів місцевих мешканців, жінка продає пиріжки на місцевому ринку. Окрім торгівлі матір судді займається фермерством і має у користуванні близько 50 гектарів землі.

Земля під будинком, де живе родина судді, також дісталася в якості подарунку. 24 сотки у Хотянівці,  вартість приблизно становить 2,5 млн гривень, Ільєвій нібито подарувала тітка. Остання також мешкає у Могилів-Подільському. 

Окрім нерухомості,  родина судді  Печерського суду міста Києва володіє і автомобілями. Суддя на початку листопада придбала новий автомобіль Range Rover, вартість якого стартує від півмільйона гривень. Цьогоріч у списку машин Ільєвої, Range вже є третім.

На доньку Тетяни  Ільєвої записаний Land Cruiser 200, вартість якого на ринку стартує з відмітки у півтора мільйони гривень. На момент купівлі машини дівчина тільки закінчила навчання в університеті й офіційних доходів не мала. 


                         



Коментарі