Головні Новини
Подобається

У ці хвилини! Не підемо на поступки агресора-просто в ефірі. Українці вражені-політолог правий.

09/05/2021
У ці хвилини! Не підемо на поступки агресора-просто в ефірі. Українці вражені-політолог правий.

Зустріч президентів України й РФ Володимира Зеленського та Володимира Путіна не може відбутися після нещодавніх офіційних відвідин Києва державним секретарем Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкеном.

Про це в програмі "Студія Захід" з Антоном Борковським на телеканалі Еспресо.TV заявив український політик, дипломат і державний діяч Роман Безсмертний.

 

За його словами, голова американської дипломатії зустрічався віч-на-віч із Зеленським, саме для того, щоб переконати президента України в недоцільності такого кроку в бік лідера РФ.

"Якби не оця не зовсім розумна ідея зустрічі із Путіним, яка прозвучала з вуст Зеленського, то, я думаю, що візиту держсекретаря Блінкена не було б", – наголосив політик.

На думку Безсмертного, керівник Державного департаменту США пояснював главі Української держави саме недоцільність "дивитися в очі" Путіну.

"Про те, що така зустріч – безглузда, непотрібна, і що вона не призведе до мінімізації напруження, а навпаки загострить ситуацію", – зазначив Роман Безсмертний.

"Цей візит (візит Блінкена – ред.), насправді, зупинить будь-яку підготовку і навіть розмову про подібну зустріч. Хоча, оці плутані відповіді президента (на брифінгу – ред.) й небажання назвати Росію окупантом, агресором, ворогом, свідчать про те, що у нього є колосальне бажання "подивитися в очі" Путіну", – підсумував Безсмертний.

Нагадаємо, що 6 травня Володимир Зеленський провів зустріч із Державним секретарем США Ентоні Блінкеном.

Також відомою є інформація про те, що Володимир Олександрович доручив Андрію Єрмаку-керівнику свого офісу домовитися із Адміністрацією президента Російської Федерації про можливу зустріч лідерів двох держав.


                         



Коментарі