Головні Новини
Подобається

Вже навесні: Українці зможуть знімати готівку з карток на касі супермаркету

26/01/2019
Вже навесні: Українці зможуть знімати готівку з карток на касі супермаркету

Незабаром українці отримають можливість переводити гроші в готівку з карт, обходячи банкомати, а також очікується впровадження безготівкової оплати в наземному транспорті і широке поширення моментальної розстрочки при покупці товарів банківською карткою.

Навесні в деяких українських супермаркетах буде запущена послуга переведення в готівку коштів з картки будь-якого банку на касі магазину. Подібний сервіс вже давно доступний в США, країнах Європи та навіть в Росії. Відомо, що ряд банків спільно з MasterCard вже тестують цю систему.

Новий сервіс полегшить життя жителям глибинки. Їм більше не доведеться долати кілометри, щоб отримати кошти готівкою. Таким чином, дана послуга відчутно заощадить час. Однак потрібно розуміти, що отримати готівку можна буде не в кожному магазині – торгова точка повинна мати у своєму розпорядженні відповідний апарат.

Наразі невідомо, яка комісія буде стягуватися за переведення в готівку грошових коштів. Але експерти вважають, що магазини навряд чи будуть брати високу комісію. Скоріше за все, вартість операції буде відповідати зняттю коштів з картки через банкомат «чужого» банку.


                         



Коментарі