Головні Новини
Подобається

Стала відома дата, коли ухвалять Держбюджет на 2019 рік

13/11/2018
Стала відома дата, коли ухвалять Держбюджет на 2019 рік

Як стало відомо, то Верховна Рада України може ухвалити проект державного бюджету на 2019-й рік наступного четверга, тобто 22-го листопада.

 

Про це повідомив, після засідання  Міжпарламентської асамблеї Литви, Польщі та України, голова Верховної Ради України – Андрій Парубій.

 

Спікер наголосив на тому, що:

«Наступного тижня, я планую, ми зможемо розглянути бюджет. Вважаю, що всі підготовчі роботи можливо провести до того, щоб 22 листопада ми змогли вийти на прийняття рішення».

 

Він також розповів про плани стосовно роботи  з новим Виборчим кодексом і законом про мову:

 

"Очікую рішення комітетів. До Виборчого кодексу [внесли] 4500 правок, до закону про мови – 2000. Як тільки комітети завершать свою кропітку роботу, я невідкладно запропоную парламенту на розгляд ці законопроекти. Вважаю їх стратегічно важливими для розвитку держави", – запевнив Андрій Парубій.

 

Нагадаємо, що 18-го жовтня Верховна Рада України ухвалила у першому читанні проект державного бюджету на 2019-й рік. Його підтримали 240 народних депутатів, а прем'єр-міністр Володимир Гройсман сподівається, що документ у другому читанні ухвалять вже до 1-го грудня.


                         



Коментарі