Головні Новини
Подобається

В “Укрпошті” заявили про припинення доставки пенсійних виплат : В Кабміні вжили кардинальних заходів

07/11/2018
В “Укрпошті” заявили про припинення доставки пенсійних виплат : В Кабміні вжили кардинальних заходів

В "Укрпошті" заявили про припинення доставки пенсійних виплат громадянам через низьку ціну на послугу, що призводить до серйозних збитків у компанії. У зв'язку з цим Державна аудиторська служба перевірить формування тарифу. 

Відповідне доручення дав відомству Кабінет міністрів України, заявив під час засідання уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман. За його словами, після аудиту формування ціни, уряд будет приймати подальші рішення по "Укрпошті".

"Уряд дає доручення Державній аудиторській службі перевірити формування ціни на доставку пенсій українським пенсіонерам "Укрпоштою". Ми чули нещодавно різні заяви, які є неприпустимими. "Укрпошта" виконує соціальну службу", – наголосив прем'єр.

Нагадаємо, в кінці жовтня генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський заявив, що з 1 січня 2019 року компанія більше не буде доставляти пенсії, оскільки це є економічно невигідним.

Експерти назвали таке рішення "катастрофою". Оскільки в Україні на сьогоднішній день відсутня інфраструктура, що дозволяє повністю замінити доставку живих грошей на використання банківських карт.


                         



Коментарі