Головні Новини
Подобається

У Затоці дорожче відпочивати ніж у Єгипті чи в Туреччині

18/06/2018
У Затоці дорожче відпочивати ніж у Єгипті чи в Туреччині

Відпочинок біля моря в Затоці може коливатися в межах від 400-500 до 2 тисяч гривень на добу. Так, за 400-500 гривень на добу ви отримаєте кімнату в будиночку без окремого душу, туалету, кондиціонера і будь-яких додаткових послуг.

ПОПУЛЯРНЕ: “Всесвіт огорне темрява”: дізналися точну дату кінця світу

За 800-1000 гривень можна вибрати 2-місний номер в готелі з душем, туалетом, телевізором, кондиціонером і кухонним приміщенням для самостійного приготування їжі.

Від 1200 до 2000 тисяч гривень коштуватиме номер у готелі з тим же набором плюс басейн, шезлонг, Wi-Fi, парковка та інше. Окремо за парасольку і шезлонг доведеться викласти від 150 гривень за день. Крім того, доведеться витратитися на їжу – комплексне триразове харчування обійдеться в середньому в 400-500 гривень на людину.

Якщо вам захотілося піци, то доведеться викласти близько 150 гривень, суші – від 200 гривень. Разом в середньому на двох осіб доведеться витратити близько 2500 тисяч гривень на добу, а якщо ви приїхали удвох на 10 днів, то доведеться викласти вже близько тисячі доларів, і це без урахування відпочинку сім'ї з дітьми.

Також не забувайте про те, що всі розваги в Затоці платні – аквапарк, анімація, дитячі каруселі та інше – окрема стаття витрат Такі ціни по кишені далеко не кожному, та й з огляду на рівень сервісу, багато відпочиваючих віддають перевагу поїхати за кордон до Туреччини, Єгипту, Дубаї або Чорногорію. Так, Ірина Александрова після декількох років відпочинку в Затоці вирішила економити нерви і гроші і відпочивати за кордоном.  

«У Затоці можуть на добу вимкнути воду, можуть вимкнути світло, там погана охорона автомобілів. Басейни є не на всіх базах, море може бути досить брудне, дорогі шезлонги і напої на пляжі. Ніякого «all inclusive», хочеш купити простий мохіто – виклади 120 гривень. Дуже високі ціни на кафе і ресторани», – розповідає дівчина.

Для порівняння в Туреччині в готелі рівня три-чотири зірки за вісім-десять днів необхідно буде викласти 13-14 тисяч гривень з людини. У цю вартість увійде переліт в обидві сторони, трансфери до готелю, чисті і затишні номери з душем, кондиціонером, телевізором, Wi-Fi, басейн і шезлонг, харчування за програмою «all inclusive», анімація, спортзал, дискотеки. Ще дешевше аналогічний відпочинок обійдеться в Єгипті, де витратити можна і близько 800-900 доларів на двох. Також є досить вигідні пропозиції по відпочинку в Дубаї, де за семиденний відпочинок можна заплатити і зовсім 290-450 доларів за людину в готелях рівня від 3 до 5 зірок. Саме це і стало вирішальним фактором у виборі відпочинку за кордоном для Ірини Александрової.

«У Туреччині і в інших країнах ти отримуєш хороший сервіс, поїдеш з дитиною – там буде аніматор, який буде розважати її. Можеш займатися в спортзалі або вибрати екскурсію, яка буде входити у вартість туру, поплавати в чистому басейні. Одні позитивні емоції від такого відпочинку», – каже дівчина.  


                         



Коментарі