Головні Новини
Подобається

Смерч заввишки кілька десятків метрів пронісся неподалік курорта Одеси

18/06/2018
Смерч заввишки кілька десятків метрів пронісся неподалік курорта Одеси

Смерч пронісся над селищем Приморське, що на Одещині. На щастя, ніхто не постраждав

Незвичайне і загрозливе  явище спостерігали вчора відпочиваючі в селі Приморське Одеської області  – в грозовому небі над морем утворився смерч.

ПОПУЛЯРНЕ: У Затоці дорожче відпочивати ніж у Єгипті чи в Туреччині

Фотографії цього дійства виклав на своїй сторінці в Фейсбуці глава Кілійської ОТГ Павло Бойченко.

Відпочиваючі на березі моря уважно спостерігали за наближенням стихійного явища. На щастя, обійшлося без жертв і руйнувань.

Раніше Заводським районом Запоріжжя пронісся смерч. У мережі опублікували відеозапис, знятий на реєстратор.  Смерч заввишки кілька десятків метрів раптово з’явився неподалік зупинки трамваю “Південелектромонтаж”, зламав невелике дерево і невдовзі “розчинився” у повітрі.

Нагадаємо,  14 червня  потужна злива залила Київ. Вулиці міста були затоплені, рівень води майже повністю покривав колеса машин, які припарковані на узбіччі.

Раніше повідомлялося, що 12 червня в Закарпатській області пройшов сильний град. У деяких районах, а також в обласному центрі Ужгороді лив сильний дощ і випав град завбільшки з волоський горіх.

Також в ДСНС Закарпатської області повідомили, що сильні пориви вітру, потужна злива і град розміром з куряче яйце пошкодили дахи близько 200 будинків на Закарпатті. Пориви вітру призвели до падіння дерев на автошляхи та прибудинкові території регіону. Жертв і постраждалих в результаті негоди немає.


                         



Коментарі