Головні Новини
Подобається

Чому потрібно вже зараз поміняти свій паспорт на новий? Юрист дав пояснення

08/02/2018
Чому потрібно вже зараз поміняти свій паспорт на новий? Юрист дав пояснення

Відома нотаріус Олена Кутрак написала важливий пост у соцмережі. Пропонуємо ознайомитись:
 
Я Вам ще дещо скажу, про що усі дуже чемно мовчать. І на державному, і на місцевому рівнях і ЗМІ.
Чи знаєте ви, що в Україні уже рік, як змінено вік для ОБОВ’ЯЗКОВОГО оформлення паспорта?

Раніше — 16 років. Тепер — 14 років. Хоча про це вже багато людей і знає. Але є тьма таких, що або не знають взагалі, або думають, що це так собі, щось проміжне, якийсь тимчасовий документик, а вже у 16 ніби буде справжній паспорт. Фіга з два. Не буде. Це ЗАМІСТЬ в 16 тепер — в 14. Це одне.


І друге. Усі громадяни України ЗОБОВ’ЯЗАНІ ЗАМІНИТИ свої теперішні паспорти на нові id картки (пластикові паспорти) до 01 січня 2020 року!!!

О! Залишилось ще цілих 2 роки, скажети ви.

Ви думаєте, що це багато? Якщо Ви так думаєте, то пригадайте собі, що зараз робиться із закордонними паспортами. А без внутрішнього нового паспорта з 01 січня 2020 року ви навіть довідку про склад сім’ї не отримаєте

Чому мовчать? Ну, по-перше, ажіотаж у грудні 2019 року і цілодобові черги чиновнику завжди будуть на руку.
Але саме головне, тому, що заміна паспортів зараз нікому не вигідна, оскільки вона автоматично потягне за собою наповнення демографічного реєстру.

Популярне: Гривня стрімко дешевшає: Дізнайтесь свіжий курс на сьогодні

Тобто, при отримані вами нового паспорта дані про вас будуть внесені у новостворений демографічний електронний вседержавний єдиний реєстр. Тобто відбудеться так званий перепис населення. А це ну просто не вигідно декому.
Пояснюю.

Після наповнення демографічного реєстру виявиться, що кількість населення у Дрогобичі суттєво зменшилась. А це потягне за собою зміну і статистичних даних, що дуже серйозно вплине на суми дотацій та субвенцій з державного бюджету на місця. Бо вони розраховуються саме від кількості поголів’я

І друге. Після наповнення демографічного реєстру виборчі списки розсипляться, як карточні будиночки. А це нікому не вигідно до наступних виборів до всіх рівнів влади.

 


                         



Коментарі