Головні Новини
Подобається

Президентські перегони: дізнайтесь неочікуваний результат.А ви з ним погодитеся?

02/02/2018
Президентські перегони: дізнайтесь неочікуваний результат.А ви з ним погодитеся?

Святослав Вакарчук щоразу стає лідером опитувань громадської думки щодо рівня підтримки, тоді як політики регулярно показують низькі рівні довіри населення.

Найбільшу недовіру українці висловили до Арсенія Яценюка (баланс довіри/недовіри становить -81%). Рівень недовіри Арсена Авакова склав -75%, Олександра Турчинова -75%. У ТОП-5 антирейтингу ввійшли також Юрій Луценко (-75%) та Андрій Парубій (-72%). У президента Петра Порошенка -62%. У мера Києва Віталія Кличка -52%.

Найвищий рівень довіри у Святослава Вакарчука.

Про значну підтримку Вакарчука свідчать і  коментарі користувачів Інтернету.

Колега Вакарчука розповіла правду про його бажання йти в президенти
«Я – за! Президентами не народжуються. А він – людина талановита», «Якщо б так сталось , то було б добре. Але ж уявіть, що буде-усе усе корупційне кодло усіх рівнів об’єднається проти нього своїми накраденими мільярдами і ТБ каналами! Уявіть який вони з Славіка образ намалюють, якщо не дасть їм красти!», «А вибору то немає, тільки Вакарчук! Бо всі ті морди з круговою запорукою баблом підмазаною вже задовбали», “Будемо тільки раді. Пора вже розігнати це кодло”, – зазначають українці.

Популярне:Курс валют знову зросте: прочитайте поради, коли найкраще купляти долари і євро

Хоча є й ті, хто більш прихильно ставиться до Вакарчука в традиційній іпостасі співака.

У свою чергу експерти пояснюють значне зростання підтримки Святослава Вакарчука як можливого кандидата в президенти тим, що в Україні громадяни вимагають нових облич у політиці.


                         



Коментарі