Дизайн
Подобається

Новий дизайн Jeep не залишить вас байдужими

02/12/2017
Новий дизайн Jeep не залишить вас байдужими

Культовий позашляховик мало змінився зовні, але отримав цілий пакет сучасних технологій


Однією з найважливіших прем'єр автошоу в Лос-Анджелесі став новий Jeep Wrangler. Культовий позашляховик мало змінився зовні, але отримав цілий пакет сучасних технологій.

Jeep Wrangler 2018 зберігає класичний зовнішній вигляд, хоча його все ж можна відрізнити по доданими фарам і зміненим крилам. Позашляховик залишається рамним, але побудований на повністю новій алюмінієвій платформі, що знизило його вагу на 90 кг.

Інтер'єр Джип Ренглер став просторіше, а матеріали внутрішньої обробки істотно поліпшені. Екран бортового комп'ютера тепер кольоровий, з'явився і 8,4-дюймовий тачскрін мультимедіа. Список опцій поповнили системи превентивного гальмування і контролю "сліпих" зон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На перших порах новий Jeep Wrangler будуть оснащувати 3,6-літровим бензиновим V6 на 285 л. с. або 2,0-літровим 268-сильним турбомотором, доповненим "помірної" гібридною установкою. Пізніше з'явиться 3,0-літровий турбодизель. На вибір запропонована 6-ступінчаста механічна або 8-ступінчаста автоматична КПП.

Популярне: Зміни з 1 грудня: Українців чекають нові ціни. Що подорожчає в Україні

Всі версії повнопривідні, доступний і позашляховий варіант Rubicon зі збільшеним кліренсом і 33-дюймовими шинами. Він здатний долати броди глибиною до 75 см.

 


                         



Коментарі