Що приховує NASA?

09/11/2017
Що приховує NASA?

NASA блискавично зіпсувала свою репутацію

Виявилося, що NASA 25 вересня заборонила публікувати будь-яку інформацію по дослідженнях зору астронавтів. Компанія приховала інформацію про велику смертельну небезпеку, яка могла торкнутися космонавтів при польоті.

Космічне агентство заборонило вченим на чолі з Ноамом Альперіним з Університету Майамі публікувати будь-яку інформацію по дослідженнях зору астронавтів. До того ж, компанії довелося відкликати їх публікацію статті "Роль спинномозкової рідини в порушенні зору, зумовлене космічним польотом, у астронавтів" в журналі Radiology. В самій статті повідомлялося, що тривалий політ у космосі призводить до втрати зору.
 

Популярне: Різні сценарії прогнозують українській гривні


Думки NASA і авторів про зняття публікації розрізняються. Наприклад, перші заявляють, що вчені розкрили конфіденційну інформацію, що стосується астронавтів, які взяли участь у дослідженнях. У свою чергу автори робіт відзначають, що врахували зауваження агентства і недоліки виправили, проте матеріал все одно не допустили.


В даний час публікація на сайті журналу недоступна для перегляду. "Ця стаття знята через проблеми безпеки, підняті НАСА, спонсорованим агентством", – відображається на сторінці.


                         



Коментарі