Економіка світу
Подобається

Правду їм ніхто не говорить: Каталонія повторює помилку Донбасу

03/10/2017
Правду їм ніхто не говорить: Каталонія повторює помилку Донбасу

Каталонцям обіцяють примарні блага після від’єднання від Іспанії, так само, як свого часу це обіцяли на Донбасі

Про це заявив народний депутат, засновник політичної партії «ОСНОВА» Сергій Тарута в програмі «Hard» з Наталією Влащенко на телеканалі ZIK.

«Ніхто не пояснює каталонцям, що разом із виходом з Євросоюзу у них заберуть і всі можливості вільної торгівлі. Це зараз вони мають багатий регіон, а завтра, коли з їх території вийдуть всі банки, всі інвестори вони виявляться один на один зі своїми проблемами, і цю правду ніхто не говорить. Тому це маніпуляції політиків суспільством. Така само, як це було на Сході України», – заявив засновник партії «ОСНОВА».

Тарута також зазначив, що так само, як і в Україні місцеве населення Каталонії підбурюють до сепаратизму, розколюючи суспільство.


популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців

«Задовго до 2014 року, в Україні була досить сильна політика по розколу. На Сході розколювали через мову, розповідали про свою, якусь, особливу ідентичності або надзвичайну користь для економіки. А на західній Україні навпаки за мову і релігію, і наші політики весь час лише розколювали країну а не об’єднували. На цьому ґрунті і з’явилася російська агресія», – резюмував Серій Тарута.


                         



Коментарі