Економіка України
Подобається

Сміттєва блокада Садового і громадянство Саакашвілі: Лещенко розповів про плани влади

07/08/2017
Сміттєва блокада Садового і громадянство Саакашвілі: Лещенко розповів про плани влади

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі повернеться в Україну

Такою думкою поділився народний депутат від БПП Сергій Лещенко.

Також парламентарій розповів, що поправка внесені до Верховної Ради про обов’язкове е-декларуванні антикорупціонерів, готувалися Владою для тиску на критиків.


популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців


“Це зроблено навмисне. Так само як і позбавлення громадянства Саакашвілі або сміттєва блокада Садового – це системний наступ по всіх фронтах”, – заявив Лещенко.

Розповів народний обранець і про створення антикорупційного суду, заявивши, що це питання не менш важливий, ніж створення НАБУ.

Зазначив екс-журналіст, що на тлі блискавичних голосувань за призначення Луценко, створення Антікорруціонного суду проходить дуже повільно.

“Коли у Порошенка є бажання що-небудь змінити, це приймається за годинник. Коли потрібно було зробити Луценко прокурором – за 3 години законопроект зареєстрували, проголосували, підписали, навіть напечата Чи спеціальний тираж газети “Голос України”, – розповів нардеп.

Раніше заявляв, що позбавлення колишнього глави ОДА Одеської області Михайла Саакашвілі громадянства України є кричущим прикладом подвійних стандартів президента Петра Порошенка. При цьому Лещенко зазначив, що вже три місяці веде переписку з органами влади з вимогою позбавити громадянства відстороненого главу Державної фіскальної служби України Романа Насирова, який офіційно є громадянином Великобританії, що підтверджено британським урядом і посольством в Києві.

Також він розповів, хто в Кабміні готує сценарій захоплення влади в країні. За його словами, угрупування Авакова, яка готується до будь-яких сценаріїв, в тому числі до прямого захоплення влади, в тому числі до того, щоб бути на посаді фактично другого прем’єр-міністра.


                         



Коментарі