Технології
Подобається

Мобільних операторів хочуть  зобов’язати покривати 4G всю територію України

04/07/2017
Мобільних операторів хочуть  зобов’язати покривати 4G всю територію України

Міністр інфраструктури Володимир Омелян пропонує при видачі ліцензій зобов’язати мобільних операторів покривати всю територію України мобільним зв’язком 4G, повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури з посиланням на голову відомства.

«Впроваджуючи в Україні нове покоління мобільного зв’язку 4G, необхідно зобов’язати операторів покривати всю територію України якісним зв’язком. 

В умовах видачі ліцензії обов’язково необхідно вказати, що компанія зобов’язана покрити всю територію України. У чому у нас проблема з 3G – оператори вибирають найбільш рентабельні об’єкти: міста або невеликі міста, а села і дороги просто забувають. Дороги у нас не повністю покриті», – цитує прес-служба міністра.

Також, за словами Омеляна, важливим для національної безпеки є залучення світових операторів мобільного зв’язку на український ринок.


дивіться також: Лайфхак для жителя багатоповерхівки: як урізати платежі на третину
 

«З точки зору національної безпеки доцільно залучити торгового представника або Міністерство економіки для проведення максимальної рекламної кампанії серед іноземних компаній, щоб вони зайшли на український ринок. У нас зараз мобільні оператори, скажімо так, не диверсифіковані», – цитує прес-служба міністра.


                         



Коментарі