Економіка світу
Подобається

Мільярдер збіднів? Дональду Трампу не вистачає грошей!

24/03/2017
Мільярдер збіднів? Дональду Трампу не вистачає грошей!

Секретна служба президента США запросила ще 60 мільйонів доларів на поїздки і охорону


Секретна служба президента просить ще 60 мільйонів доларів на забезпечення безпеки сім'ї Трампа.


Дійсно, сім'я у 70-річного Дональда Трампа велика: дружина Меланія, п'ятеро дітей – Іванка, Ерік, Дональд, Тіффані, Беррон, вісім онуків (п'ятеро дітей у Дональда-молодшого та його дружини Ванесси, троє у Іванки та її чоловіка Джареда Кушнера) .

2

Дивіться також:  На дно! Промвиробництво в Україні летить в низ – Держстат

А днями стало відомо, що Трамп готується в дев'ятий раз стати дідусем. Його син Ерік і дружина Лара чекають первістка.
A куди ж підуть 60 мільйонів?

Як повідомляє peopletalk з посиланням на Washington Post, майже половина суми ($26,8 млн) піде на забезпечення безпеки Меланії, Беррона і інших членів сім'ї в Трамп-тауер.

Нагадаємо, через навчання Беррона перша леді поки залишається жити в Нью-Йорку, переїзд в Білий дім планується тільки на літо.


Що ж з іншими 33,2 мільйонами доларів? Вони покриють витрати, пов'язані з поїздками і подорожами президента і його оточення. Іншими словами, на поїздки сім'ї Трампа в резиденцію Мар-а-Лаго у Флориді, куди батько сімейства літав вже 5 разів за останній місяць. Не кажучи вже про те, що агенти повинні супроводжувати дітей Трампа у всіх подорожах.


Нагадаємо, 45-й президент США повинен був отримувати 400 тисяч доларів на рік, але несподівано для всіх мільярдер відмовився від зарплати.

"Я думаю, що повинен отримувати згідно із законом 1 долар на рік", – сказав Трамп в інтерв'ю CBS News.

Зарплату бізнесмен вирішив віддати в кінці року на благодійність, але від засобів на спеціальних фондах не відмовився – Трамп може витратити на особисті витрати 50 тисяч доларів зі спеціального рахунку, 100 тисяч доларів з фонду оплати поїздок і 19 тисяч доларів на розваги.


                         



Коментарі