Економіка України
Подобається

Україна в 2016 збільшила витрати на оборону на 16%, – доповідь

21/11/2016
Україна в 2016 збільшила витрати на оборону на 16%, – доповідь

У доповіді зазначається, що українська економіка перебуває в руїні. 

Україна в 2016 році збільшила витрати на оборону на 16%. Про це йдеться у доповіді "Дві війни України: захист незалежності і впровадження реальних реформ", яка була представлена на 62-ій щорічній сесії Парламентської Асамблеї НАТО в Стамбулі, передає Корупція Маркет.

"Економіка країни перебуває в руїні та тримається на плаву завдяки міжнародним фінансовим уливанням. Втім, Київ був вимушений цього року збільшити витрати на оборону на 16%. Процес амбітних реформ гальмує спротив чиновників нижчих щаблів та олігархів. У той самий час, перспективи досягти припинення вогню на Донбасі залишаються туманними… Результати необов’язкового референдуму, проведеного в Нідерландах (61% – проти ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, при явці 32%), створюють додаткові перешкоди бажанню України приєднатися до ЄС", – зазначається у доповіді.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України перерозподілив 1 003,7 млн гривень, передбачених Міністерству оборони на 2016 рік, на забезпечення діяльності і розвиток Збройних сил України і будівництво (придбання) житла для військовослужбовців.
 


                         



Коментарі