Махінації
Подобається

Бердичівський хлібзавод приховує причини підняття ціни на хліб

02/11/2016
Бердичівський хлібзавод приховує причини підняття ціни на хліб

1 листопада більшості бердичівлян при купівлі хлібу чи булок довелось дораховувати від 30 до 80 копійок до звичної ціни буханки, передає  Корупція Маркет. Сказати, що це їх здивувало, напевно, буде неправильним, адже давно минули ті часи, коли хліб десятиліттями коштував 16 чи 17 копійок. Зараз зростання цін на будь-що вже не так лякає чи дивує українців, набагато більше подиву викликає подекуди якесь зниження ціни, хоча це буває досить рідко.

Більш незрозумілою виглядає позиція керівництва хлібзаводу, які попередньо не повідомили про здороження хлібу громадськість, а на численні телефонні дзвінки журналістів просто перекидали їх з одного телефонного номеру на інший, так нічого і не пояснивши. Сказали, якщо журналіст особисто прийде до секретаря чи керівника, і якщо ті будуть вважати за потрібне щось повідомити, то може щось і повідомлять.

Та що там громадськість, якщо деякі продавці кіосків вчора зранку продавали ще хлібобулочні вироби по старих цінах, аж поки в накладній не побачили нові.

Чи пов’язане це здороження з відміною уряду граничних надбавок на деякі види продовольчих товарів, чи з іншими факторами, можна лише здогадуватись. Директор хлібзаводу був присутнім на останньому засіданні виконкому минулої п’ятниці і мав чудову нагоду повідомити керівництво міста, членів виконкому та журналістів про майбутнє подорожчання, але чомусь цього не зробив.


                         



Коментарі