Економіка України
Подобається

Українська “версія керчинського моста”

08/10/2016
Українська “версія керчинського моста”

Президент України заявив про те, що ведуться переговори про будівництво моста через Дунай, який з'єднає Україну і Румунію. Про це він сказав 7 жовтня до часу робочої поїздки в Одеську область, повідомляє Коррупція.Маркет.

Після ознайомлення з ходом ремонтних робіт на автодорозі державного значення М-15 Одеса – Рені, Петро Порошенко поінформував, що даний проект є лише частиною великого міжнародного проекту.

"Ми ведемо переговори з румунською та болгарською сторонами про спорудження моста через річку Дунай. Були відповідні зустрічі з президентами цих країн, на яких, зокрема, розглядався і дане питання. Новий міст не тільки забезпечить транзит українських товарів, а й посприяє потужному розвитку інфраструктури туристичного бізнесу ", – заявив Президент.

Раніше ЦТС повідомляв, що на трасі Одеса-Рені відремонтовано вже 12 з 17 ділянок, або 65 кілометрів дорожнього полотна.

"Буквально вчора виділено ще 54 млн гривень на ремонт цієї траси", – сказав Порошенко під час ознайомлення з ремонтними роботами на 31-му кілометрі траси.

Зі слів керівника Одеського облавтодору Олега Вариводи, гарантійний термін якості траси Одеса-Рені після ремонту становитиме 10 років. "22 сантиметри становить основу дороги і ще 20 сантиметрів – асфальтове покриття. Раніше товщина" підкладки "становила всього 5 сантиметрів і ще стільки ж – асфальтове покриття. Цілком здати трасу в експлуатацію плануємо до кінця року", – сказав Варивода


                         



Коментарі