Економіка України
Подобається

Японці відкрили новий завод на Львівщині

02/10/2016
Японці відкрили новий завод на Львівщині

У Львівській області відбулося урочисте відкриття нового підприємства, пише Корупція.Маркет.

У Львівській області відбулося урочисте відкриття нового підприємства. Про це написав Володимир Гройсман на своїй сторінці в Фейсбуці. За словами українського прем'єр-міністра, японська компанія Fujikura відкрила другий завод в Україні, що спеціалізується на виготовленні автозапчастин та виробництві електрообладнання.

Гройсман взяв участь у відкритті підприємства і зазначив, що відкриття заводу на Львівщині стало відмінним прикладом реальних іноземних інвестицій в українську економіку. За словами глави уряду, вже в самий найближчий час в Україні побудують ще чотири підприємства, які дозволять забезпечити робочими місцями кілька тисяч українських громадян. Гройсман розповів, що вже розмовляв з керівництвом японської компанії, і представники підтвердили свої плани щодо будівництва ще чотирьох підприємств.

Нагадаємо, що раніше японська компанія Fujikura вже запустила одну фабрику в Україні. Компанія займається виробництвом електрообладнання, а також виготовленням комплектуючих для автомобілів. Перше підприємство у Львівській області відкрилося в квітні поточного року.


                         



Коментарі