Економіка України
Подобається

Скандал!Спочатку мерія підняла собі зарплату на 800%, а тоді вже згадала за народ

30/09/2016
Скандал!Спочатку мерія підняла собі зарплату на 800%, а тоді вже згадала за народ

Після того, як мерія Дніпра підняла зарплату своїм чиновникам на 400-800%, керівництво міста згадала про вчителів. Заробітна плата педагогічних працівників зросте на 10%. – повідомляє Корупція.Маркет

Мер міста Борис Філатов зустрівся з колективами напередодні Дня педагога і повідомив, що розмір муніципальних надбавок до зарплат становитиме 10% і підкреслив, що «педагоги повинні отримувати гідну зарплату». За словами градоначальника, гроші в казні на підвищення зарплат знайдуться, оскільки «у наступний рік Дніпро йде з серйозною перспективою перевиконання бюджету».

Між тим, як повідомляла «Країна», керівництво мерії Дніпра призначила собі з 1 жовтня премію в 800%. Оклад змінити депутати не можуть, але вони дали добро на підвищення зарплат шляхом преміювання. 

Граничний рівень преміювання визначили так:спеціалістам – 400% до посадового окладу, заступникам начальників відділів та завідуючим секторами – 450%, начальникам відділів – 500%, заступників керівників управлінь – 550%, начальникам управлінь – 650%, заступнику керівника виконкому – 700%, міському голові та його заступникам, а також секретаря та керівника виконкому – 800%.


                         



Коментарі