Без категорії
Подобається

Путін прискорив розпад РФ: прогноз французького генерала

28/04/2024
Путін прискорив розпад РФ: прогноз французького генерала

Привіт, друзі! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

"Путін сильно прискорив його", – генерал Франції спрогнозував швидкий і "неминучий" розпад РФ Французький генерал Мішель Яковлефф вважає, що розвалу РФ не уникнути, і він буде набагато трагічніший, ніж катастрофа СРСР.

Генерал французької армії, завідувач кафедри "Оборонна політика" в Інституті вищих досліджень національної оборони IHEDN Мішель Яковлефф (Michel Yakovleff) вважає неминучим розпад Російської Федерації. І війна проти України лише прискорює цей процес. Про це він розповів в інтерв'ю військовому експерту Ксав'є Тітельману. Він висловив упевненість, що ослаблення центральної влади у РФ запустить відділення цілих регіонів. У цьому, мабуть, зацікавлені регіональні еліти.

 Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно – посилання в описі та в шапці профілю

"Ми побачимо велику кількість декларацій про незалежність з усіх боків", – розповів французький генерал. Він звернув увагу на те, що за путінського режиму в РФ з'явилася велика кількість армій. Поки вони підкоряються центру, проте щойно Кремль впаде, схльоснуться один з одним.

"Щодо російської армії. Це фікція… У Росії є три міністерства зі своїми арміями: Міноборони, Міністерство внутрішніх справ (МВС) та Федеральна служба безпеки (ФСБ). Це повноцінні армії з танками, вертольотами, літаками, артилерією тощо. А ще там є найманці "Вагнера", кадировці, ПВК "Патріот" та інші. які розділені цими кордонами… У результаті ми отримаємо Югославію, помножену на 10. І для мене цей розвиток подій практично неминучий", – розповів Яковлефф.

Він упевнений, що прийдешня громадянська війна в Росії буде дуже кривавою. "Війна з Україною – це страва на закуску, далі буде основне меню. Розпад Росії, який режим Путіна своєю війною сильно прискорив, років на 5. І буде він набагато кривавішим, ніж розпад Радянського Союзу", – наголосив генерал Франції.

На цьому у мене все, підписуйтесь і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі