Технології
Подобається

iPhone 7 не отримає кнопок регулювання звуку

16/07/2016
iPhone 7 не отримає кнопок регулювання звуку

Нові iPhone, презентація яких традиційно відбудеться на початку майбутнього вересня, як передбачалося раніше, можуть стати першими смартфонами лінійки без аналогового роз’єму для навушників, повідомляє Корупція.Маркет

1-246-800x445

Згідно з опублікованими зображень ймовірних iPhone 7 і iPhone 7 Plus, смартфони можуть втратити звичний тумблер активації беззвучного режиму.

Став відмінною особливістю оригінального iPhone, бічний перемикач протягом багатьох років вірою і правдою служив користувачам пристроїв під управлінням iOS.

Тепер же його функціональність буде передана спеціальної клавіші в Центрі управління.

Першим гаджетом Apple, що втратили аналогового перемикача, став Air iPad 2, надто тонкий корпус якого просто не міг винести настільки громіздкий з точки зору внутрішнього розміщення компонент.

Цілком ймовірно, що відмова від тумблера в iPhone 7 пов’язана з подальшими спробами проектувальників компанії скоротити товщину смартфона, звівши її до абсолютного мінімуму.

При цьому можливе прагнення Джонні Айва до мінімалізму і відмови від усього принципово зайвого в дизайні пристрою також виглядає цілком логічним.


                         



Коментарі