Технології
Подобається

Українець вивів на ринок бота-секретарку

12/07/2016
Українець вивів на ринок бота-секретарку
Бот буде нагадувати про забуті листуванніяшукати невідомих відправників, намагатися доставити листа будь-яким шляхом

 

Стартап BBot.ai запустив корисного бота на основі штучного інтелекту, який живе в email-сервісі клієнтів і допомагає впоратися з щоденною рутиною. Про це йдеться в повідомленні компанії.

"Продавці, топ-менеджери і CEO отримують велику кількість листів кожен день і витрачають дуже багато часу на обробку цих повідомлень. З допомогою штучного інтелекту і машинного навчання ми можемо оптимізувати час і мінімізувати кількість втрачених комунікацій через пропущених листів", – йдеться в повідомленні.

Творці бота повідомляють, що це захмарне рішення, що представляє із себе по функціоналу персонального бізнес – асистента. Бізнес-бот підтримує Gmail. Slack, Outlook, Facebook і Yahoo! Mail скоро теж додадуться.

"Ми витратили майже два роки на цей продукт і проаналізували 4,5 млн листів, щоб покращити технологію і користувальницький досвід", – заявив CTO і засновник проекту українець Ярослав Погрібняк.

Бот виконує наступні функції: нагадує про забутих листуванні через два дні, вивчення невідомих відправників листів (бот підкаже, де працює незнайомий відправник, знайде його профілі в соцмережах тощо), допомагає встановити зв'язок з одержувачем, якщо той не відповідає.

BBot.ai буде безкоштовним протягом 60 днів. Після цього передбачається доступ за підпискою від $10 в місяць в залежності від обсягу проаналізованих листів.

BBot.ai (колишня Semantic Sales) була заснована в 2014 році Ярославом Погребняком, розробником з 15-річним стажем. Компанія заснована в Каліфорнії.


                         



Коментарі