Економіка України
Подобається

ПриватБанк спільно з Viber запустив проект приймання платежів за послуги сервісу Viber Out

06/07/2016
ПриватБанк спільно з Viber запустив проект приймання платежів за послуги сервісу Viber Out

ПриватБанк і сервіс для обміну текстовими, голосовими та відеоповідомленнями Viber оголосили про початок співпраці, першим кроком якої стало приймання платежів за послуги сервісу Viber Out. Відтепер для поповнення рахунку Viber Out достатньо двох кліків у Приват24, – інформує Корупція.Маркет

"Локалізація платних сервісів популярного месенджера дозволить українським користувачам Viber бути на зв’язку в будь-якій ситуації як удома, так і за кордоном", – зазначив заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь, додавши, що найближчим часом будуть доступні додаткові можливості в цьому напрямку.

Viber Out – сервіс, що дозволяє користувачам Viber дзвонити на будь-які телефонні номери за низькими тарифами. З його допомогою можна дзвонити на міські і мобільні телефони, навіть якщо на них не встановлено додаток Viber. Viber Out доступний тільки на Viber для комп'ютера, Viber для Windows 8, пристроях iPhone, Android і Windows Phone 8. Дзвінки та повідомлення між користувачами Viber – абсолютно безкоштовні.


                         



Коментарі