Економіка України
Подобається

Бойко: Третина населення не зможе платити за новими комунальними рахунками

05/07/2016
Бойко: Третина населення не зможе платити за новими комунальними рахунками

Третина населення не зможе платити за новими комунальними рахунками. Про це заявив лідер парламентської фракції "Опозиційного блоку" Юрій Бойко, виступаючи з трибуни ВР у вівторок, 5 липня, повідомляє Корупція.Маркет

"З 1 липня вдвічі зросли тарифи на тепло і гарячу воду. Мабуть, в уряді розраховують, що на тлі липневої спеки люди не помітять новину про підвищення цін на тепло. Це їхня головна помилка, яка призведе до масових неплатежів. Третина населення не зможе платити за новими комунальними рахунками", – зазначив Бойко.

За його словами, широко розрекламована система субсидій для покриття грабіжницьких тарифів у країні не працює.

"Тому ми вимагаємо від уряду скасувати рішення про підвищення тарифів і привести ціни на комунальні послуги у відповідність з реальними доходами громадян України", – підкреслив політик.

Юрій Бойко також нагадав, що "Опозиційний блок" наполягає на тому, щоб Верховна Рада зайняла чітку позицію щодо виконання мінських угод та миротворчої місії в Донбасі.

"Враховуючи те, що зараз на сході загострення, країна потребує рішучих дій з боку парламенту щодо припинення конфлікту і повернення нашої території та наших громадян", – підкреслив лідер фракції "Опозиційного блоку".


                         



Коментарі