Економіка України
Подобається

Замість «Дитячої лікарні майбутнього» побудували приватну клініку

20/06/2016
Замість «Дитячої лікарні майбутнього» побудували приватну клініку

60 млн грн. коштів із зібраних на створення «Лікарні майбутнього» пішли на створення приватної клініки у Львові. Про це повідомляють «Вести», передає Корупція.Маркет.

Керівники медцентру «Нова» стверджують, що заклад обслуговує пільгові категорії – зокрема, дітей загиблих воїнів АТО. Однак за три роки свого існування львівського медцентру «Нова» з 5 тис. Пацієнтів безкоштовно обслужили всього 323 людини. Тому можна зробити висновок, що клініка в основному працює як комерційне підприємство.
Як з'ясували журналісти, з 174 млн грн, зібраних фондом Катерини Ющенко для дитячої лікарні, на медичні цілі витратили 96 млн. За 10 років з моменту, коли анонсували проект, Фонд встиг побудувати лише фундамент.

У державному управлінні справами, яке займається будівництвом лікарні повідомили, що на добудову будівлі у держави немає грошей. Сама Катерина Ющенко спілкуватися з журналістами відмовилася.

Раніше Politeka повідомляла, що сімох українських бійців, які перебувають у важкому стані, за допомогою військового літака доставили з Дніпра в госпіталь Вінниці. «Спеціально приїхала з фронту з-під Мар'їнки, тому що для мене це рідні діти. Тепер у мене відпустка і відповідно, я поспішаю до дітей, до побратимам », – зазначає військовослужбовець 24-го штурмового батальйону« Айдар »Людмила Менюк.


                         



Коментарі