Без категорії
Подобається

Флот РФ у вогні! Путін у сльозах — попало ВСЕ! Морські дрони Magura показали себе у всій красі! Деталі!

10/05/2024
Флот РФ у вогні! Путін у сльозах — попало ВСЕ! Морські дрони Magura показали себе у всій красі! Деталі!

Слава Україні! Ставте лайк, коментуйте, підписуйтеся. Ми починаємо

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов повідомив, що українські морські безпілотники Магура V5 вже завдали збитки російському Чорноморському флоту на $500 млн.

«Секрет українського морського безпілотника Magura V5 — у майстерності українських виробників. Вони змогли створити унікальний засіб знищення ворожого флоту і не тільки флоту, а й озброєння та особового складу на борту в момент знищення, в поєднанні з майстерністю операторів та фахівців Головного управління розвідки Міністерства оборони України, зокрема спецпідрозділу «Група 13″ ГУР МО України», — заявив Юсов.

Представник ГУР оцінив морський дрон як грізну зброю, чи не найефективнішу проти ворожого флоту під час повномасштабного вторгнення.

«На сьогоднішній день Чорноморський флот агресора вже зазнав збитків на суму понад 500 мільйонів доларів США в результаті дій спеціальних підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України, які використовують безпілотник «Магура V5», — зазначив Юсов.

 Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно — посилання в описі та в шапці профілю

У березні повідомлялось, що після успішого полювання на російські катери й кораблі розробники морських дронів «Магура» планують розміщення на цих безпілотниках засобів ППО і, можливо, інших систем ураження.

«Зараз спеціалісти працюють над тим, щоб на безпілотну платформу поставити засоби ППО. Я не технік, але розумію, що це задача доволі складна. Бо ж потрібні засоби виявлення цілі, захоплення повітряного об’єкта, засіб ураження – і це все треба розмістити на досить малій платформі. Це непроста задача чисто технічно, але вона реальна», — розповідав Кирило Буданов.

Один із розробників пояснює, що удари хвиль і перепади тиску від цього створюють таке навантаження на конструкції дрона, що розробити стабілізатор, здатний поглинути такі коливання – це мегазадача. А без стабільної платформи жодна система ураження не буде працювати, бо просто не зможе завестись і вистрілити.

Але вже зараз ця робота ведеться, і дуже скоро дрони зможуть нести різні модулі для ураження всіх типів цілей: наземних, надводних, повітряних. Та й самі дрони обіцяють зробити все менш помітними, аж до вміння пірнати під воду на деякий час.

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся


                         



Коментарі