Без категорії
Подобається

Головна Ревізорка країни допомогла втекти чоловіку? Ревізор Фреймут не приїде? Відповідь її колегі.

10/05/2024
Головна Ревізорка країни допомогла втекти чоловіку? Ревізор Фреймут не приїде? Відповідь її колегі.

Привіт друзі! Зіркові новини, Ставте лайк, коментуйте, підписуйтесь на канал. Ми починаємо.
Телеведучий Слава Соломка висловлює думку, що його колега, ведуча Ольга Фреймут, яка з родиною тимчасово перебуває в Великій Британії через воєнні події, ймовірно, не повернеться в Україну.
У інтерв'ю для OBOZ.UA Соломка поділився своїми думками щодо виїзду колишньої головної "ревізорки" країни Ольги Фреймут з України, яка покинула країну разом зі своїми дітьми і чоловіком.
"Як я можу ставитися? Люди ухвалили рішення виїхати, – каже телеведучий Соломка. – Чи подобається мені це? Не подобається. Я вважаю, що українці зараз мають бути в Україні. Але вона боїться – це її право, і якоюсь мірою Олю можна зрозуміти. Окрім того, не виключно, що вона не бачить майбутнього в Україні. Це теж її право. Думаю, вона поїхала назавжди. Мені здається, ніколи вже не повернеться. І не тільки Оля".
А що ви думаєте з цього приводу? Ставте лайк та пишіть свої думки у коментарях.
Раніше Слава Соломка розповів пресі, що Ольга Фреймут виїхала за кордон не лише з двома дітьми, а також зі своїм чоловіком Володимиром Локотком. Це сталося під час благодійного заходу, де переможницею була Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками".
Колишній генеральний директор Нового каналу, який залишив свою посаду у березні 2019 року, ймовірно до цього часу має російське громадянство. Володимир Локотко вчився в одному з московських вишів і є випускником Школи телебачення "Останкіно". Почав свою кар'єру в Україні в 2006 році. До цього працював у Москві, зокрема, в компанії "Газпром Медіа".
На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок. Почуємся.


                         



Коментарі