Економіка світу
Подобається

П’ять новин, які ви могли проспати

07/06/2016
П’ять новин, які ви могли проспати

Можливість придбання російського газу та рейтинг найвпливовіших жінок – ось головні події ночі.
 

1. Україна може відновити закупівлю газу у Росії. Про це заявив глава "Нафтогаза" Андрій Коболєв. Київ має намір імпортувати газ на конкурентній основі. Коболєв озвучив, що "Нафтогаз України" готовий відновити закупівлю газу у російського "Газпрому", якщо ціна на нього буде нижчою, ніж ціна на газ з Європи, повідомляє Корупція.Маркет

2. До Києва прибув один із найзнаменитіших у світі прокурорів Хосе Угас. Свого часу, будучи спеціальним прокурором Перу, він притягнув до відповідальності чинного президента цієї країни. Українські активісти закликали Хосе Угаса звернути увагу на розслідування злочинів Януковича та його оточення, зокрема – щодо повернення бюджету України вкрадених грошей. Це приблизно 50 мільярдів гривень.

3. Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель стала найвпливовішою жінкою за версією журналу Forbes. На другому місці опинилася ймовірний кандидат у президенти США Гілларі Клінтон, на третьому місці ще одна американка – глава Федеральної резервної системи США Джанет Єллен.

 4. Першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука, якого звинувачують в хабарництві, шпиталізували в міську лікарню Одеси. Із зали Приморського районного суду підозрюваного забрала "швидка". Підозрюваний поскаржився на біль в районі серця та додав, що не приймав кілька діб ліків від діабету.

5. Чоловіки більш схильні вступати у позашлюбні зв'язки на дев'ятий день розлуки з дружиною. Сексологи називають це "синдром дев'ятого дня". 


                         



Коментарі