Економіка України
Подобається

Стало відомо, коли почнуть повертати депозити “Хрещатика”

17/05/2016
Стало відомо, коли почнуть повертати депозити “Хрещатика”

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 18 травня розпочинає виплати вкладникам банку "Хрещатик" за договорами, термін дії яких закінчився до 4 травня 2016 року. Платити будуть через установи чотирьох банків-агентів в залежності від зазначеного в договорі регіону, повідомляє офіційний сайт Фонду.

Виплати будуть проводитися через установи Ощадбанку у Вінницькій, Івано-Франківській, Полтавскаой, Рівненській, Сумській, Тернопільській області; банку ПУМБ – Донецька Житомирська, Луганська, Львівська, Хмельницька області, Крим і Севастополь; банку "Південний" – Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська, Чернівецька області; Укрсиббанку – Київська область і Київ.

 

fba

 

Про умови та порядок виплат за договорами, термін дії яких закінчився після 4 травня, Фонд повідомить додатково.

Як повідомлялося, Фонд гарантування термін початку виплат переніс на кілька днів пізніше з раніше запланованої дати – не пізніше 18 травня – в зв'язку з пошуком можливості виведення банку з ринку за допомогою інвестора.

Нацбанк України 5 квітня визнав неплатоспроможним банк "Хрещатик" і передав його Фонду гарантування вкладів фізосіб під тимчасову адміністрацію. Тимчасова адміністрація діятиме до 4 червня включно.


                         



Коментарі