Дизайн
Подобається

Найшвидший спосіб виростити петрушку: перші пагони вже через 3 години!

21/04/2016
Найшвидший спосіб виростити петрушку: перші пагони вже через 3 години!

Петрушка – незамінний інгредієнт багатьох традиційних страв, вона прикрашає їх збагачує смак і аромат. Ця рослина було відома ще стародавнім єгиптянам, які високо цінували лікувальні властивості петрушки. Передає Корупція.Маркет
«Зростаюча на камені» – так дослівно перекладається з латині назва петрушки. І дійсно, ця рослина відрізняється родючості грунту і невибагливістю: росте і радує свіжою зеленню до пізньої осені.

 

gfd

 

Рости-то вона росте, але ті, хто хоч раз пророщують петрушку з насіння, відзначають тривалий період її схожості. Вся справа в тому, що насіння петрушки, як і інших рослин родини парасолькових (кріп, морква, селера), мають щільну оболонку і містять велику кількість ефірних масел, які уповільнюють всмоктування вологи.

Як посіяти петрушку

Секрет, з яким перші сходи петрушки з'являться вже через 3 години!
 

  1. Підігрій невелику кількість свіжого молока приблизно до 37 ° С. Замочи в ньому насіння петрушки на 12 годин.
  2. Призначену для посіву землю посип негашеним дрібнонатертим вапном, перекопай. Повтори процедуру, після чого збий землю ручним культиватором.
  3. Насіння виклади на пергамент, трохи підсушити, а потім посій в підготовлені борозенки. Полий водою, намагаючись особливо не заливати, і чекай сходи!

Щоб перевірити ефективність даного методу, спершу можеш невелику партію насіння висадити на підвіконні.
До речі, вапно, тільки вже гашене (пушонку), корисно вносити ранньою весною в грунт на ділянці, де передбачається висадка помідорів: це застереже їх зараженню фітофторозом. Удачі тобі в городній справі і не забудь поділитися цією статтею з друзями!


                         



Коментарі