Дизайн
Подобається

Величезна яма зі старовинними сходами раптово з’явилася на газоні перед будинком цієї сім’ї (Фото)

12/03/2016
Величезна яма зі старовинними сходами раптово з’явилася на газоні перед будинком цієї сім’ї (Фото)

Ця сім’я була вкрай здивована і спантеличена, коли прямо перед їхнім будинком раптом виявилася глибока яма, на одній зі стінок якої була видна стара іржава драбина, що веде в темряву …

Яму глибиною понад 2 метри виявила господиня будинку, Емма Джеймс, коли пересувала газонне покриття. Істинне призначення цього таємничого ходу зі сходами в підземелля до сих пір до кінця не з’ясовано.

sldfkjg

 

Емма і її чоловік Кевін вирішили зв’язатися з компанією, яка побудувала будинок в 1984 році, однак і там ніякої інформації про яму дати не змогли.

 

Емма вважає, що це дійсно дуже дивно, враховуючи те, що це не звичайна яма і тут є стара драбина, яка веде невідомо куди. До того ж зверху не було ніякого накриття або люка.

1

 

Здається, під час будівництва хтось забув внести в план ділянки це поглиблення, щоб хоч якось прояснити майбутніх власників про його призначення. Емма і Кевін спантеличені несподіваною появою такого дивного об’єкта і дуже хочуть, щоб хоч хто-небудь зміг їм пояснити, що це насправді.

 

Господарі ділянки вирішили не засипати дивну яму, поки не буде з’ясовано її призначення, адже це може бути якийсь історичний об’єкт. Однак поки це залишається загадкою.

2

 

Емма каже, що вони живуть в цьому будинку вже більше 8 років, і до цих пір не було ніяких проблем, поки вона не вирішила пересунути частину газону, коли помітила, що в одному місці трава трохи просіла. Жінка була здивована і трохи налякана, коли під невеликим шаром землі і газону прямо перед будинком виявилася ця досить глибока яма, адже в неї міг провалитися хто-небудь з членів сім’ї або гостей будинку.

 

Поки власники будинку накрили яму дерев’яною дошкою, вони намагаються з’ясувати її призначення і вирішити, що робити з нею далі.


                         



Коментарі