Дизайн
Подобається

Вона опублікувала фотографію своїх грудей з метою, щоб про ЦЕ дізналася кожна жінка!

11/03/2016
Вона опублікувала фотографію своїх грудей з метою, щоб про ЦЕ дізналася кожна жінка!

Зараз Інтренет все більше і більше заповнюється знімками еротичного характеру. Причому пікантні фото роблять як звичайні дівчата, так і знаменитості. Як правило, таким чином вони намагаються похвалитися фігурою і підігріти інтерес до себе коханої. Однак не всі подібні фотографії робляться заради марнославства. Серед них є такі, які можуть врятувати життя!

bm

В останніх числах лютого австралійка Кайлі Армстронг (Кайлі Армстронг) з Мельбурна виявила, що на на нижньому боці її лівих грудей з'явилися невеликі ямочки. Стривожена жінка відразу ж звернулася в лікарню, де пройшла УЗД і мамографію.

a

Результати обстеження підтвердили побоювання Кайлі. У неї виявили рак молочної залози! На щастя, хвороба була на самих початкових стадіях, так що медики вчасно втрутилися і усунули загрозу.

b

Перед тим, як лягти на операцію, Кайлі сфотографувала ямочки на своїх грудях і опублікувала знімок у своєму акаунті на Фейсбуці. Вона закликає всіх жінок при виявленні подібних симптомів негайно звертатися до лікарів.

«Я не відчувала ніяких вузлів. Лише на УЗД лікарям вдалося розглянути пухлина глибоко всередині, майже біля самої грудної клітини. Добре, що я вчасно помітила ці невеликі ямочки! »- Розповідає Кайлі.

Лікуючий лікар похвалив Кайлу за пильність: «Потрібно звертати увагу на будь-які зміни тіла. Ямочка на грудях свідчить про те, що щось тягне вашу шкіру. У більшості випадків виявляється, що цим чимось виявляється пухлина. І чим раніше ви звернетеся в клініку за допомогою, тим краще! »

4 березня Кайлі зробили операцію з усунення пухлини. Через кілька днів жінка написала в своєму блозі: «Я відчуваю себе добре. Операція пройшла успішно і тепер ніщо не загрожує моєму житті. »

Якщо тобі небайдуже здоров'я твоїх близьких, обов'язково поділися цією інформацією зі своїми родичками і подругами. Адже ці знання можуть врятувати чиєсь життя!


                         



Коментарі