Технології
Подобається

Реальна історія! А Ви знаєте як обміняти скрепку на будинок? (ФОТО)

24/02/2016
Реальна історія! А Ви знаєте як обміняти скрепку на будинок? (ФОТО)

Як Ви думаєте, можна обміняти звичайну канцелярську скріпку на будинок? Думаю, практично кожен відповість, що це неможливо. Але молодому канадцеві Кайлу Макдоналду це як не дивно вдалося.

a

За своє життя Кайл ким тільки не працював, він розвозив піцу, був торговим агентом, а також рекламував товари. Він багато подорожував і за допомогою свого щоденника в інтернеті спілкувався з багатьма людьми по всьому світу. Його заповітною мрією був власний будинок, який він не міг собі дозволити з такою роботою.

Одного разу йому прийшла ідея написати оголошення на одному з сайтів. В оголошенні він пропонував обміняти свою червону канцелярську скріпку на що-небудь ще. В результаті дві дівчини з Ванкувера погодилися віддати за скріпку, знайдену ними під час подорожі ручку в формі рибки.

b bb

Цю ручку Кайл поміняв у знайомої художниці на саморобну глиняну дверну ручку.

c

Дверна ручка сподобалася Шону Спарксу, який переїжджав в інше місто і в зв'язку з цим поміняв її на ручну плитку для кемпінгу. У нього їх все одно було дві, і з однією з них він охоче розлучився.

d

Плитку Макдоналд обміняв на 1000-ватний електрогенератор у одного із знайомих.

e

Генератор був обміняний на порожній пивний кег, неоновий напис «Будвайзер» і обіцянку наповнити порожній кег пивом.

f

Під враженням від розповідді про настільки чудовий ланцюжок обмінів діджей з Монреаля обміняв все це добро на снігохід.

g

Після отримання снігохода до Кайла Макдоналда прийшла перша слава. Його блог в інтернеті зацікавив Канадське телебачення, і його негайно покликали на зйомки. Там його запитали, на що він хоче поміняти снігохід. Недовго думаючи, він відповів: на поїздку в Як (канадський гірський курорт). Незабаром він отримав пропозицію від одного з журналів про снігохід. Так у Кайла з'явилася дорога путівка на двох в Як.

Цю путівку захотів отримати Бруно Тайллефер – менеджер з компанії «Чітнтас», яка виробляє уніформу для співробітників аеропортів. Натомість він віддав свій вен 1995 року випуску, який вже давно збирався продати.

h

Стара обліплена наклейками «Чінтас» вантажівка придбав музикант з Торонто для перевезення громіздкої апаратури, віддавши за нього контракт зі своєю звукозаписуючою студією.

i

Контракт Кайл віддав співачці з Фенікса Джоді Гнант, а натомість отримав право безкоштовного проживання у другій квартирі її будинку протягом року.

j

Ця новина відразу потрапила в газети. Здавалося б, Кайл Макдоналд домігся свого, але він не зупинився. Рік безкоштовного життя в квартирі він махнув на один вечір спілкування з відомим рок-музикантом Елісом Купером.

k

Далі він поміняв цю можливість на сувенір – кулю, наповнену водою, з написом KISS. Хто не знає, KISS – це рок група.

l

Читачі блога, дізнавшись про це, рвали на собі волосся. Але сувенір опинився досить рідкісним і тому дуже цінувався фанатами і колекціонерами. У свою колекцію куля захотів придбати голлівудський режисер Корбін Бернсен. За нього він віддав оплачену і затверджену роль зі словами в своєму фільмі Donna on Demand.

m

А роль вже і була виміняти на справжній будинок з трьома спальнями, який знаходиться в канадському місті Кіплінг. Цей обмін Кайлу запропонувала мерія Кіплінга. Мерія провела загальноміський кастинг і віддала роль жителю Кіплінга – Нолану Хаббарду.

n

На новосілля Кайл Макдоналд запросив всіх, хто брав участь в обмінах. З 14 чоловік на вечірку прийшли 12. При всіх цих людях він урочисто заручився зі своєю дівчиною, надівши на її палець кільце з маленької червоної скріпки.

Тепер же Кайл Макдоналд взявся за написання книги про свою пригоду з обмінами. А незабаром кінокомпанія DreamWorks зніме фільм про обмін скріпки на будинок, Макдоналд вже продав їм права на цю історію.


                         



Коментарі