Технології
Подобається

Топ-5 найяскравіших українських соціальних роликів про події на сході які зворушили цілий світ (ВІДЕО)

27/12/2015
Топ-5 найяскравіших українських соціальних роликів про події на сході які зворушили цілий світ (ВІДЕО)

Соціальна реклама шокує і змушує замислитися, збирає мільйони переглядів, допомагає вирішувати проблеми і рятує життя.

Вашій увазі представлено Топ-5 українських соціальних роликів про події АТО, які зворушили не тільки Україну,але й цілий світ.

Віримо.Пишаємось.Переможемо.

Зігрій солдата в АТО

Соціальний ролик запустив всеукраїнську акцію "Зігрій солдата в АТО" для участі в якій необхідно зібрати "теплу" посилку з дев'яти предметів (шапка, шкарпетки, термобілизна та інше). Автором ідеї став Олександр Смірнов з TABASCO.

Дзеркало

За статистикою ООН через конфлікт на Сході країни біженцями стали близько 2 мільйонів українців, більшість з яких опинилися в скрутній ситуації і вимушені розпочати життя з самого початку. Для організації допомоги вимушеним переселенцям була створена спеціальна ініціатива, а для привернення уваги – соціальний ролик, який закликає до толерантності до людей, яким довелося покинути свій дім. Над ним працювали ЕSSE Production House і креативна агенція PROVID.

 

Ти поруч. Віримо. Живемо

Соціальний ролик для збору коштів на допомогу сім'ям загиблих солдатів, отримав срібло в категорії "Неприбуткові проекти" і бронзу в категорії "Драма" на щорічній престижній премії Omni Awards. Уперше за всю історію американської нагороди, яку вручають за видатні досягнення в кіно, відео, інтернеті або мобільних медіа, був відмічений український ролик. Знятий українською компанією GoodMedia Production на замовлення благодійної організації "Фонд Оборони Країни".

 

Кожен з нас

Соціальний ролик на підтримку української армії є результатом співпраці агенції Banda Agency, продакшна Radioaktive Film і американського режисера Марка Реймонда Вілкінса. Знімальна група у складі шістдесяти чоловік працювала на громадських засадах, техніка була надана безкоштовно, а усі інші витрати покрили самі творці.

 

Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо

Проект створений групою "Информационное сопротивление", а реалізували його на волонтерських засадах креативна агенція TABASCO і продакшн Limelite Studio. Метою було зупинити хвилю пропаганди і спекуляцій з приводу святкування Дня перемоги, ветеранів і нагород Другої світової війни. Кампанія отримала Гран-прі престижної Effie Awards Ukraine 2015 і охопила близько 15 мільйонів чоловік в Україні. У центрі сюжету історія двох поколінь, які знаходять спільну мову, незважаючи на бурхливий конфлікт.

 


                         



Коментарі