Економіка світу
Подобається

Ця жінка придбала старий банк. Почекай-но, ти ще не бачив, ЩО вона з нього зробила …

29/10/2015
Ця жінка придбала старий банк. Почекай-но, ти ще не бачив, ЩО вона з нього зробила …

_eMTl7S8U-U

Займаючись будівельними роботами, ти або створюєш щось зовсім нове, або повертаєш до життя забуте старе. Якщо говорити про проект, який прийшов в голову жительці Спрінг Сіті, що в штаті Пенсільванія, то в ньому гармонійно поєднуються ці два поняття. Бути може, в цій ідеї немає нічого нового, але коли ти побачиш, що ця жінка зробила зі звичайної будівлі, в якій колись розміщувався банк, то ойкнеш від захоплення і здивування!

Ти напевно знаєш про те, що, якщо тобі хочеться щось побудувати, потрібно пройти як мінімум п'ять етапів: планування, проектування, структурний ремонт, відновлення і, нарешті, внесення останніх штрихів. На кожен такий етап йде іноді кілька місяців, а то й цілий рік. Не кажучи вже про непередбачувані випадки, коли ремонт затягується на пару-трійку років. Але найчастіше гра варта свічок.

Мені вже не терпиться зазирнути всередину цього приміщення!


Ну як тобі? Особисто мені важко знайти слова, щоб описати своє враження від побаченого. Навіть не віриться, що в цій будівлі колись розміщувався банк. Що там говорити, якщо у тебе багата фантазія, то не складе труднощів створити що-небудь шедевральне навіть зі старого покинутого сараю. 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі