Економіка світу
Подобається

Microsoft і Google закінчили “патентну війну”

01/10/2015
Microsoft і Google закінчили “патентну війну”

 

images (1)

Компанії Microsoft і Google оголосили про припинення взаємних судових тяжб щодо порушення патентних прав. Судові розгляди включали в себе 18 позовів в США та Німеччині. Microsoft і Google заявили, що покладено край судовим справам з приводу прав на різні технології, включаючи мобільні телефони, Wi-Fi, а також патенти, які використовуються в ігрових приставках Xbox корпорації Microsoft та інших продуктів Windows.

Компанії також припиняють всі судові розгляди щодо Motorola Mobility, яку Google продала компанії Lenovo Group в минулому році, зберігши свої патенти, передає Reuters. Однак оскільки Microsoft і Google продовжують випускати продукти, які конкурують один з одним, у тому числі пошукові системи і мобільні пристрої, то угода не виключає судових розглядів у майбутньому, зазначили в Microsoft.

Крім цього, компанії не стали розголошувати фінансові умови операції.

Раніше повідомлялося, що Apple, Google та інші гіганти Силіконової долини заплатять $ 415 млн за незаконну ідею Джобса. Технологічні гіганти, як стверджують позивачі, незаконно домовилися про відмову переманювати співробітників один у одного. Адвокати кажуть, що у зв'язку з цією змовою співробітники були позбавлені можливості отримувати більш високу зарплату.


                         



Коментарі