Економіка світу
Подобається

Нічим не примітний будиночок. Але варто заглянути всередину … (фото)

26/08/2015
Нічим не примітний будиночок. Але варто заглянути всередину … (фото)

1_result-Copy4

Засновниця проекту по створенню садових меблів Дженніфер Хоуп після успішного старту проекту вирішила з групою молоді розширити діапазон креативних праць.
Матеріал про дизайнера і її творіння пропонує до перегляду Корупція.Маркет з посиланням на town.org.ua
Так з'явилася фірма «Wee House Company», співробітниками якої є звичайні студенти.

«Мені захотілося створити щось більш суттєве, одночасно поєднує в собі екологічність і колорит нашого регіону. Порадившись з батьком, керівником будівельною компанією, я вирішила зробити проект будинку, доступного для всіх бажаючих », – ділиться своєю ідеєю дізайнер.
 

Друг Дженніфер втілив у цьому будиночку традиційний дух Шотландії, виражений в морському стилі. Вони навіть не очікували, що їх дітище настільки швидко стане популярним. І що незабаром, немов за шаблоном, такі будиночки будуть зводити безліч сімей з різних куточків країни та світу. Багато людей зацікавилися цією ідеєю, тому що мінімальна вартість міні-котеджу обходиться приблизно в $ 68 000.
 

1_result-Copy4
 
Місце розташування будинку: село Дронган, Ейршир, Шотландія. Планування: 1 спальня, 1 вітальня, 1 dанна кімната і кухня 1.


2_result-Copy3
Будівництво тривало 7 тижнів і закінчилося в липні 2013 року. Будинок виріс серед саду батьків Дженніфер. За проектом запланована подвійна ізоляція, тому взимку всередині буде так само тепло, як влітку. «За межами саду є поле, через яке іноді пробігають граціозні олені.
3_result-Copy2

Стіни обшиті дерев'яною вагонкою – це традиційний шотландський стиль. Джен вибрала синяво-чорний колір для стін, а вікна помалювала в контрастний білий.
Французькі двері ведуть з просторої тераси у вітальню. Завдяки їм приміщення заповнене світлом цілий день. «Це надає кімнаті яскравість і жвавість» – зазначає дизайнер.
У передпокої облаштована зона для зберігання речей з полками, шафками і вішалкою.

 

4_result-Copy2
 

«Я хотіла, щоб обстановка була гармонійною, тому вибрала ніжний кремовий колір для стін і в тон йому світлий диван», – ділиться з нами Хоуп.


5_result-Copy2
 

У кутку вітальні розташовані кутові полиці, які функціональні і компактні.
6_result-Copy1
Рифлені панелі на стінах надають інтер'єру індивідуальність і приносять затишок.
7_result-Copy1
Дерев'яна підлога забарвлений в колір крем брюле.
«Зазвичай ми продаємо будинок з простою дощатою підлогою, а новосели вибирають колір на свій смак».

8_result-Copy1
Маленький стіл біля вікна – можливість пообідати, насолоджуючись чадним пейзажем.
9_result76
А римські білі штори в синю смужку роблять акцент на морському стилі.
10_result74
Стіну над раковиною залишили вільною, щоб розвантажити простір.
11_result54
Дженніфер вибрала білі кухонні прилади з синім розписом: «Коли я побачила цей сервіз, відразу зрозуміла, що він бездоганно буде виглядати на моїй кухні».
12_result46
Для спальні дизайнер вибрала більш глибокий і насичений відтінок синього. У прикроватной зоні розміщені функціональні шафи з вбудованими нічними столиками.
13_result33
Білі стіни з синім акцентом створюють відчуття свіжості. У маленькій спальні знайшлося місце для французьких дверей, через які можна милуватися краєвидом. А в кутку розташований мініатюрний комод.
14_result31
Світла і простора ванна светла. «Гостей шокують розміри ванної. Вони не можуть повірити, що в такому крихітному будинку знайшлося місце для такої розкоші », – посміхається господиня апартаментів.
15_result30
А ще в коридорі є місткий вбудована шафа, в якому зберігаються речі. «У невеликому будинку ви не можете собі дозволити мати багато зайвих речей, адже вони захаращують простір», – ділиться Дженніфер.


                         



Коментарі