Економіка України
Подобається

Укрпошта попри кризу в країні збільшила свою прибутковіть

15/08/2015
Укрпошта попри кризу в країні збільшила свою прибутковіть

укрпошта

У першому півріччі 2015 року прибуток Укрпошти зріс у два рази порівняно з аналогічним періодом минулого року та склав 16,1 млн грн.

Новину передає «Преса України», повідомляє Корупція.маркет

Як заявив очільник державного підприємства Ігор Ткачук на прес-конференції в Українському кризовому медіа центрі прибуток Укрпошти за перше півріччя зріс більше ніж на 40% від запланованої суми.

«Так само, як і в першому кварталі цього року, Укрпошта продовжує демонструвати позитивну динаміку зростання прибутків, – сказав Ігор Ткачук. – Загальна сума доходів підприємства за шість місяців 2015 року склала 2 млрд 178 млн грн, що на 12,4% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року та на 10,5% більше від запланованого значення. Позитивна динаміка нарощення доходів дасть можливість підприємству модернізуватися та покращити якість надання послуг». 

Зазначимо, що завдяки збільшенню прибутків, зросла середньомісячна заробітня плата. На даний час вона становить 1 995,2 грн. 

Цього року підприємство впровадило  багато новацій. Так, зокрема в українців з’явилася можливість отримувати товари з Китаю за 7 днів з моменту замовлення через інтернет-магазин. На сьогоднішній день 16 тис клієнтів вже скористалися такою можливістю. 

Також Укрпошта запустила нову послугу «Прискорена пошта», яка дає можливість отримувати відправлення в той же день, за умови, якщо вони прийняті до 12-ої години.

На території України Укрпошта у цьому році відкрила 8 нових поштових відділень. Сім з них міських та одне відділення сільське.


                         



Коментарі