Економіка світу
Подобається

Економіка Росії розіб’ється об бетонну стіну через 2 місяці – фінансист

26/03/2015
Економіка Росії розіб’ється об бетонну стіну через 2 місяці – фінансист

економіка росії

В Росії у найближчі місяці почнеться продовольча криза. Постійні негативні зміни в економіці на тлі санкцій Заходу та міжнародної ізоляції РФ дадуть яскраві результати вже через 2-3 місяці.

Про це «Апострофу» розповів відомий російський блогер і фінансист Слава Рабінович. Новину передає Корупція.маркет

За його словами, ситуація, яка склалася в російській економіці, дуже плачевна. Вже через 2-3 місяці економіка і фінанси сильно вдаряться об «бетонну стіну». Фінанси вже на грані катастрофи всередині країни, а тепер ще майже зруйнована міжнародна торгівля, кожен місток якої будувався роками.

Рабинович зазначив, що «російські компанії стали практично відрізаними від міжнародних ринків капіталу, що дуже насторожує зважаючи на те, що загальний сумарний борг російських компаній становить $700 млрд. Ця цифра не виглядала так загрозливо раніше, коли цю суму можна було перефінансувати, проте зараз все змінилося».

Він також зазначив, що російський рубль девальвував в два рази і це значно вплинуло на діяльність імпортерів, які масово припиняють свою діяльність на російському ринку. А компанії, які виробляють товар з імпортними складовими, відчувають величезний стрес. 

Нагадаємо, що зарплата працівників бюджетної сфери окупованого Росією Кримського півострова до березня 2015 року скоротилася в три рази, порівняно з кінцем 2014 року.

Проблема з виплатою заробітної плати працівникам бюджетної сфери, за її словами, варто на даний момент «особливо гостро». Депутат також зазначила, що уряд приховує ці проблеми, і намагається створити для людей ілюзію прекрасною життя.


                         



Коментарі