Економіка світу
Подобається

Стало відомо, як Путін захопить Білорусь

19/08/2017
Стало відомо, як Путін захопить Білорусь

Політолог спрогнозував чи будуть якісь різкі рухи між Україною і Росією, наприклад, загострення в Донбасі, в Луганську до президентських виборів в РФ

В ефірі “Радіо Свобода” політолог Костянтин Боровий обговорив можливість загострення ситуації на Донбасі за велінням Кремля і теоретичну можливість агресії РФ проти Білорусі.

Так, Боровий нагадав, що технології, які застосовує Кремль, засновані на реанімації, на викликанні оборонної психології.

“Це було зроблено в 1999-му році. Вибухи будинків, а потім друга чеченська війна, грузинська війна, війна з Україною. Імовірність того, що і в цей раз буде використана та ж технологія загострення, дуже висока. Це можуть бути вибухи, терористичні акти “, – упевнений політолог.

А журналіст Віктор Гіржов не залишив без уваги тему російської агресії проти Білорусі.


популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців
 

Він заявив, що на навчання в Білорусі РФ відправила більше ешелонів, ніж в попередні рази. Більше ешелонів замовлено і так далі. Це може свідчити про те, що готується аншлюс Білорусії.

Гіржов впевнений, що спільне держава – це фікція, і з Білорусі війська РФ можуть не вийти під всякими приводами. У тому числі не виключено, що президенту Олександру Лукашенку його російський колега Володимир Путін міг зробити таку пропозицію, від якої той не міг відмовитися, – або фінансове, або, може бути, пообіцяв якісь преференції політичні.

“І це небезпечно для України, тому що дуже потужне угруповання повисає з півночі. У Придністров’ї теж контингент постійно знаходиться. Була мова про те, щоб його по коридору пропустити. Але я вважаю, що цього категорично не можна робити. Ці війська теж можуть залишитися. тобто, по суті, зараз Україна з усіх боків обкладена. Звичайно, час згаяно. Санкції серйозно діють “, – підсумував журналіст.

Нагадаємо, глава парламентського комітету у закордонних справах Ганна Гопко заявила, що спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер буде дотискати Кремль заради прогресу на Донбасі.
 


                         



Коментарі