Економіка України
Подобається

USAID допомогла сотням українців започаткувати свій бізнес

24/06/2017
USAID допомогла сотням українців започаткувати свій бізнес


Американська програма USAID вже допомогла сотням українців заcнувати свій бізнес.


Про це сказала посол США в Україні Марі Йованович під час відкриття форуму малих підприємств на Софійській площі в Києві в суботу, передає "Інтерфакс-Україна".


"Спільний проект USAID та МОМ допоміг знайти притулок і соціальну підтримку, а також навички, необхідні для того, щоб почати роботу і почати власний бізнес", – заявила посол, маючи на увазі підтримку ВПО.


"Програма USAID забезпечила комплексну підтримку в реінтеграції для більш ніж 1300 осіб. Ми також допомогли сотням почати свій власний бізнес. Ми дуже серйозно ставимося до обов'язку підтримувати український народ, який працює над розвитком власного демократичного і процвітаючого суспільства", – додала вона.


Так, згідно з даними глави представництва Міжнародної організації міграції (МОМ) в Україні Манфреда Профазі, за 10 років програмою по зміцненню економічного потенціалу мігрантів і людей, які потребують підтримки, скористалися 5,5 тис осіб.

дивіться також: Лайфхак для жителя багатоповерхівки: як урізати платежі на третину

"За 10 років понад 5500 осіб, включаючи внутрішньо переміщених осіб, скористалися програмою МОМ, заснувавши мікропідприємства або ставши самозайнятими в сфері сільського господарства, виробництва, будівництва, послуг", – розповів він.


                         



Коментарі