Дизайн
Подобається

10 помилок в інтер’єрі, які роблять ваш будинок меншим

07/03/2017
10 помилок в інтер’єрі, які роблять ваш будинок меншим

Зробити інтер'єр ідеальним – не така проста задача. Треба враховувати багато деталей, правильно комбінувати кольори, стежити, щоб весь інтер'єр був виконаний в одній стилістиці. Крім того, якщо мова йде про невелике приміщення, треба дотримуватися певних правил, щоб не зробити кімнату ще менше, інформує Корупція Маркет

З цього приводу у цій та наступній статті ми розповімо про помилки, яких необхідно уникати, щоб ваш будинок виглядав більш просторим і стильним.

Занадто багато безладу

Коли ви живете в невеликій квартирі, ви повинні не допускати безладу. Для того, щоб в будинку не розвинулося почуття клаустрофобії, приберіть всі зайві декоративні елементи – залиште тільки пару деталей, які ви обожнюєте, наприклад улюблений кальян. Ховайте всі непривабливі предмети першої необхідності (це можуть бути кухонні прилади або туалетні засоби) і навчіть усіх членів родини прибирати за собою іграшки, книги та інші дрібниці.

Дуже багато меблів

Якщо трохи простору, варто віддати перевагу вбудованим модулям – це можуть бути стелажі, розміщені в коридорі, або меблі, виготовлені на замовлення для вітальні. Чим менше предметів буде в кімнаті, тим більше у вас буде простору.

18

Забудьте правило, що треба використовувати тільки нейтральні кольори в маленьких кімнатах. Секрет успіху в тому, щоб використовувати тільки один яскравий колір в інтер'єрі, але в невеликій кількості. Акцент на стіні або яскраве постільна білизна можуть додати вам позитивного заряду, але не перевантажать простір.

Щільні штори

Хай завжди буде сонце! Якщо вашому будинку не вистачає квадратних метрів, візуально розширити простір можливо, замінивши щільні штори на прозорі і легкі фіранки.

Тьмяне освітлення

Знову ж таки, в маленькій кімнаті світло є вашим другом. Додайте більше світла, використовуючи бра (не займають багато місця), розмістивши їх на рівні очей або настільні лампи. Створення подібних невеликих острівців світла візуально розширить простір.
 


                         



Коментарі