Дизайн
Подобається

Манікюр до Дня закоханих: нові та класичні дизайни, які не залишать байдужим нікого!

03/02/2017
Манікюр до Дня закоханих: нові та класичні дизайни, які не залишать байдужим нікого!

У світі моди дизайну манікюру 2017 рік пройде під гаслом — «Все дозволено!». Ми вибрали 8 цікавих, на наш погляд, ідей для манікюру до дня закоханих в цьому році, передає Корупція Маркет

Манікюр-рамка

Такий дизайн манікюру виглядає дуже стильно. Він підходить впевненим у собі дівчатам і жінкам, які не бояться виділятися. Однак цей дизайн, на жаль, не підійде до всіх форм нігтів.

dizajn-nogtej-ramka

Найкраще його робити власницям витягнутої, мигдалеподібної пластини. А також тим, у кого довгі нігті. На інших формах він може виглядати неакуратно і зорово робити ніготь коротше.

Геометричний манікюр

Це дизайн манікюру, де сповна може розгулятися ваша геометрична фантазія. Смужки, овали, кола, крапки, лунки, квадрати, прямокутники… Все це і головне – РАЗОМ – можна втілити на геометричних малюнках ваших ногтіков. Тільки дуже сильно не захоплюйтеся. Надмірна кількість геометричних фігур на нігтях – ознака несмаку.

dizajn-nogtej-geometricheskij

Стемпинг

Стемпинг – це знахідка для любительок швидкого дизайну. З його допомогою можна зробити БУДЬ-який візерунок, навіть якщо ви не вмієте малювати. З англійської мови стемпинг перекладається як «штампування». З його допомогою зробити гарний візерунок на нігтях зможе навіть дитина (трохи потренувавшись, звичайно).

36

Дзеркальний

Ще одним трендом манікюру 2017 став дзеркальний дизайн на нігтях. Ще зовсім недавно любительки цього дизайну користувалися різними підручними засобами, щоб наблизити дизайн до дзеркального. Зараз же з'явилося безліч різних порошків, за допомогою яких можна добитися ідеального дзеркального покриття.

dizajn-nogtej-zerkalnyj
 


                         



Коментарі