Головні Новини
Подобається

Стали відомі професійні таємниці валютників

15/01/2017
Стали відомі професійні таємниці валютників

В Україні процвітає чорний ринок валюти. Протягом останнього часу тут примудряються за день заробити стільки, що навіть люди із хорошим доходом не можуть похвалитися такими сумами.

Про це повідомляє Корупція.Маркет

Деякі із валютників працюють за подібною схемою більше півтора десятка років, адже обороти тут чималі. Протягом одного дня можна виручити від 10 до 40 тисяч гривень.

До них окрім раптових перехожих часто звертаються бізнесмени, а подекуди – навіть народні депутати. Частіше всього вони просять"поміняти швидко і надійно", але при цьому не замислюються про те, скільки коштів це приносить ринку підпільного обміну. Іноді замовляють заздалегідь навіть кругленькі суми, щоб не чекати у пункті обміну валют: переважно від 5 до 14 тисяч доларів.

Валютники знаходять своїх постійних клієнтів у великих міста, такі як Львів, Дніпро та Київ. Іноді вони навіть готові самі відвезти замовлення у будь-який куточок України, аби тільки заробити побільше.

Переважна більшість із них купують валюту за допомогою своїх друзів, котрі працюють у банківській сфері. Тобто, коли у легальних обмінниках дефіцит доларів, то на чорному ринку продають все і у великій кількості.


                         



Коментарі