Махінації
Подобається

Цей чоловік вирішив зняти трохи грошей. Але в останній момент помітив щось дивне …

12/09/2016
Цей чоловік вирішив зняти трохи грошей. Але в останній момент помітив щось дивне …

Навряд чи багатьом людям знайоме слово скіммер. Це таке невелика переносне, що зчитує, яке кріпиться до банкомату з метою отримання деяких даних про кредитки користувачів. Загалом, за допомогою подібних штук шахраї намагаються вкрасти гроші з рахунків.

Нещодавно у Відні один американський турист помітив подібний пристрій на одному з банкоматів і поділився своїм досвідом з людьми в усьому світі. – повідомляє Корупція.Маркет

Цього хлопця звуть Бенжамін Тедескі. Він називає себе параноїком, але в даній ситуації ця параноя врятувала його від великих фінансових втрат. Хлопець вирішив зняти трохи готівки, для чого підійшов до банкомату. У нього вже багато років є звичка перевіряти картрідер, і в цей раз вона його не підвела.

1 (1)
 

Хлопець помітив на картрідері трохи клею, а коли потягнув його на себе, то виявилося, що це накладка, той самий скіммер, який повинен був вважати інформацію з його картки. Також він попередив ще одну жінку про небезпеку, але з її банкоматом все було в порядку.

Про свою знахідку Бенжамін повідомив поліції, а все, що відбувається знімав на відео. Пропонуємо тобі переглянути цей невеликий ролик …

Саме з цієї причини працівники банків радять переводити гроші в готівку, тільки в банкоматах, які знаходяться всередині охоронюваних територій: у відділеннях банків, торговельних центрах і так далі. Загалом, завжди залишайся напоготові, інакше ти теж можеш стати жертвою подібних шахраїв!


                         



Коментарі