Дизайн
Подобається

Як назавжди позбутися від цвілі на стінах

05/09/2016
Як назавжди позбутися від цвілі на стінах

Позбутися від цвілі не так-то просто. Якщо намагатися це зробити неправильними методами, дрімаючі в спокої цвіль почне розмножуватися набагато агресивніше. Як боротися з цвіллю, розповість Корупція.Маркет

Причина виникнення цвілі – вологе повітря, погане освітлення і волога. Найулюбленіше місце цвілі – торф'яні горщики для квітів та кондиціонери.

Боротися з цвіллю народними засобами неефективно. Обробляючи цвіль мильним розчином, ви підгодовуєте її. Якщо ви неодмінно хочете впоратися з цвіллю своїми силами, спробуйте обробити уражені ділянки стін перекисом водню або "білизною".

Для боротьби з цвіллю потрібні рукавички, пульверизатор, мембранна серветка, захисні окуляри, марлева пов'язка або респіратор, мастихін з художнього магазину, шпатель більшого розміру, малярська стрічка, рулетка. Виклик фахівця, який ефективно побореться з цвіллю і грибком в вашому домі, коштує близько 300 грн. Якщо площа ураження велика, то за квадратний метр вам доведеться доплатити від 70 до 85 грн.

Мильним розчином краще не обробляти грибок, адже таке прибирання тільки підживлюють цвіль. Найкраще в домашніх умовах застосовувати білизну або перекис водню.
 


                         



Коментарі